Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Focșăneancă de 39 de ani, pusă sub control judiciar după ce a TÂLHĂRIT o femeie în stația de autobuz


    O focșăneancă de 39 de ani, reținută sâmbătă de politiștii de la Biroul de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, a scăpat de arest. Asta pentru că ieri, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
           Femeia a ajuns în atenția politiștilor după ce în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 05.30, i-a smuls geanta unei alte femei, care aștepta într-o stație de pe raza orașului, un microbuz. Victima a făcut imediat sesizare prin 112, iar în cursul aceleiași zile principala suspectă a fost identificată. „Sâmbătă, 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au reținut o femeie, de 39 de ani, bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.
La data de 27 ianuarie a.c., ora 05.28, polițiștii focșaneni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie despre faptul că, în timp ce se afla într-o statie pentru mijloace de transport în comun de pe raza municipiului Focșani, o persoană necunoscută a deposedat-o prin smulgere, de o poșetă, după care a fugit. Femeia a reușit să-și recupereze geanta din care a constatat lipsa unui telefon mobil. În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat o femeie, de 39 ani, din municipiul Focșani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de tâlharie calificată. Prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și restituit părții vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată, cu cea în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă”
, au transmis sâmbătă reprezentanții Biroului de presă din cadrul IPJ Vrancea.
    Femeia a stat în arest până ieri și nu a mai ajuns în fața magistraților, deoarece procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar. Suspecta are de respectat o serie de obligații printre care și aceea de a nu părăsi localitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?