Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Minifotbalul va începe la Polivalentă sâmbătă, la ora 15.00, iar duminică, la ora 13.00!


„Cupa Vrancei Stan Gheorghiu” și „Cupa Adi Olteanu” pentru old boys vor avea etape la sfârșitul săptămânii! Am dat această informație într-un număr anterior al ziarului nostru când am și promis că vom reveni cu orele de disputare a jocurilor. Organizatorii celor două competiții de minifotbal de la Polivalentă au comunicat  pentru „Cupa Vrancei Stan Gheorghiu”, următorul program al etapei a cincea, ultima a grupelor: sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 15,00, Lăutarii – Tractorul Nănești; ora 16,15 – Grafit Decor – Atletico Textila; ora 17,30, Voința Deep Serv – Steaua Focșani; duminică, 28 ianuarie, de la ora 13,00, Zandeea Trade Sanorom Bolotești – Flacăra Urechești.
Meciurile etapei a cincea nu mai pot schimba configurația tabolului calificatelor în sferturile de finală ale „Cupei Vrancei Stan Gheorghiu, dar lipsite de miză fiind pot oferi spectacolele sportive de calitate așteptate de numeroșii spectatori de minifotbal din Focșani!   
Tot duminică, 28 ianuarie, se vor disputa meciurile etapei a treia a „Cupei Adi Olteanu” pentru old boys, care vor avea loc începând cu ora 14,45, Dr. GSM – Vrancea Media și 16,00, GSM – Foresta Gugești.
Au fost amânate, cu acordul echipelor, partidele Poliția – Finanțe și Soveja – Prietenii Adi care se vor disputa la date ce urmează a fi stabilite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?