Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Meryl Streep va juca în cel de-al doilea sezon al serialului „Big Little Lies”


Actrița americană Meryl Streep, care apare foarte rar în producții de televiziune, va juca alături de Nicole Kidman și Reese Witherspoon în cel de-al doilea sezon al serialului „Big Little Lies”, au anunțat miercuri reprezentanții postului HBO, citați de AFP. Meryl Strep, câștigătoare a trei premii Oscar, va interpreta rolul mamei lui Perry Wright (Alexander Skarsgard), care vine în cartierul în care se desfășoară acțiunea serialului pentru a ancheta decesul fiului ei la finalul primului sezon.
Meryl Streep, în vârstă de 68 de ani, foarte prezentă pe marele ecran, a avut apariții rare în televiziune, remarcându-se în principal în serialul „Web Therapy” (în 2010 și 2012), în miniseria TV de mare succes „Angels in America”, realizată de HBO în 2003, și, la debutul ei, în serialul „Holocaust” (1978). Inspirat din romanul omonim al scriitoarei Liane Moriarty, serialul „Big Little Lies” a fost conceput inițial ca o miniserie TV și nu ar fi trebuit să depășească cele șapte episoade ce au fost difuzate la începutul anului 2017.
Însă serialul a avut mare succes de public și a câștigat șapte premii Primetime Emmy, cele mai importante distincții decernate de industria de televiziune americane, dar și patru Globuri de Aur. HBO a demarat producția pentru un nou sezon, ce va fi regizat de Andrea Arnold, premiată cu Oscar în 2005 pentru scurtmetrajul „Wasp”, care va prelua ștafeta de la Jean-Marc Valee, cineastul care a regizat toate cele șapte episoade ale primului sezon. Nicole Kidman și Reese Witherspoon vor reveni și ele în calitate de actrițe și producătoare ale noului sezon. HBO a anunțat că negociază în prezent pentru a readuce pe micul ecran majoritatea actorilor care au alcătuit distribuția primului sezon.
„Big Little Lies” a reprezentat pentru Nicole Kidman și Reese Witherspoon un proiect realizat și coordonat de femei, într-o perioadă marcată de dezbaterile referitoare la reprezentarea femeilor într-un Hollywood zduguit de scandalul Weinstein. „Big Little Lies” spune povestea unor mame din Monterey (California) care, în spatele unor atitudini marcate de politețe și simț civic de fațadă, sunt afectate de gelozie și comit câteva acte reprobabile. Trei dintre ele ajung în situația de a se împrieteni și de a fi legate între ele prin intermediul unui secret și al unei drame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?