Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ULTIMA ORĂ! Doi hoți, de 17, respectiv 19 ani, identificați de polițiști; cel de 19 ani a fost dus la penitenciar


TÂNÄ‚R BÄ‚NUIT DE FURT CALIFICAT, DEPISTAT DE POLIÈšIȘTI
   
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au identificat un minor, de 17 ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat din locuințe
Joi, 18 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii focșăneni au identificat un minor, de 17 ani, din localitate, bănuit că, la data de 17 ianuarie a.c., împreună cu un tânăr, de 19 ani, s-ar fi deplasat pe raza municipiului Suceava și ar fi pătruns pe timpul nopții, prin forțarea geamurilor și escaladare, în patru locuințe, iar din interior ar fi sustras bani, bijuterii, ceasuri, parfumuri, telefoane mobile etc. 
În cursul aceleiași zile, în jurul orei 23.30, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani, au depistat și tânărul, de 19 ani, din localitate.
Pe numele acestuia Judecătoria Focșani a emis la data de 16 ianuarie a.c., mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat, acesta fiind condamnat la 2 ani închisoare cu executare.
Asupra celor doi, polițiștii au găsit mai multe bunuri, susceptibile a proveni din comiterea unor infracțiuni de furt calificat.
Tânărul de 19 ani a fost încarcerat la Penitenciarul Focșani, în vederea executării pedepsei, fiind condamnat pentru trei infracțiuni de furt calificat, comise în cursul anului 2016, pe raza municipiului Focșani, cu același mod de operare.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.        
Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?