Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Soţ şi soţie bătuţi de ciobanul care a intrat cu oile pe terenul lor


    Un bărbat de 41 de ani, din comuna Paltin, va fi judecat la Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, iar victimele lui au fost două persoane, soț și sotie, din aceeași localitate.
    Conform rechizitoriului, la data de 8 mai 2017, în timp ce se afla pe terenul persoanelor vătămate, situat în extravilanul comunei Paltin, în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul a lovit o persoană vătămată, bărbat, de mai multe ori în zona capului și peste brațe, cu un băț din lemn. Victima a suferit leziuni care au necesitat 50-55 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În aceeași împrejurare, inculpatul a lovit-o și pe cea de-a doua parte vătămată, femeie, de două ori, cu același băț, în zona posterioară. În acest caz, victima a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
    În ziua amintită, inculpatul era cu turma de oi pe suprafața de teren ce aparține persoanelor vătămate. În momentul în care bărbatul care a fost bătut  s-a apropiat de turma de oi, câinii l-au atacat, acesta fiind nevoit să se apere de ei cu un băț, pe care îl avea în mână. Larma creată a fost auzită de soția bărbatului, moment în care aceasta s-a îndreptat către locul din care se auzea gălăgia pentru a vedea ce se întâmplă. Astfel, cei doi soți au reușit să îndepărteze câinii care erau cu turma de oi.
    A apărut între timp inculpatul, care i-a reproșat părții vătămate că i-a lovit câinii. Din acest motiv, inculpatul a început să lovească părțile vătămate cu bățul pe care îl avea asupra sa.
    Părțile vătămate au precizat că se vor constitui părți civile în dosar și că vor preciza suma la instanță. De asemenea, și spitalul, unde au fost îngrijite victimele, se constituie parte civilă în acest dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?