Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

CNAIR: Circa 5.236 de tone materiale antiderapante și 894 de autoutilaje, folosite pe reţeaua de autostrăzi și drumuri naţionale din România


Lucrătorii de la întreținerea autostrăzilor și drumurilor naționale au acționat, în ultimele 12 ore, cu 894 de autoutilaje și peste 5.236 tone de material antiderapant, pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale din România, a anunțat duminică Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă.
CNAIR precizează că toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi este deschisă circulației. În 16 județe, duminică se circulă în condiții de ceață și nu este niciun sector de drum național sau autostradă închis ori cu circulația îngreunată din cauza fenomenelor meteorologice din România. Toate direcțiile regionale ale companiei sunt mobilizate și intervin pentru a asigura traficul rutier în condiții de siguranță, acolo unde se impune.
CNAR avertizează conducătorii auto că în prezent se circulă în condiții de ceață în județele: Brăila, Ialomița, Argeș, Dâmbovița, Caraș-Severin, Vrancea, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui, Botoșani, Galați, Gorj, Olt, Dolj și Prahova. De asemenea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarna și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. sau pe site-ul CNAIR și pe paginile de Facebook și Twitter ale companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?