Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! FOTO! Accident în zona Centrului de Dializă


Accident rutier pe centura Focșaniului, în zona Centrului de Dializă. Sunt două autovehicule implicate. Intervin pompierii cu o ambulanță SMURD și autospeciala de  Descarcerare. Sensul de mers Focșani – Bacău este blocat. O persoană este încarcerată. Un autoturism marca Logan circula regulamentar dinspre Bacău și a fost lovit de un Golf 4 de Botoșani, care circula din sens opus.
UPDATE!
Șoferul autoturismului marca Logan ar avea piciorul rupt și a fost încarcerat. În ambele mașini se aflau doar conducătorii auto. Martorii spun că șoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens ar fi adormit la volan.
UPDATE 2!
Conducătorul autoturismului Logan a fost transportat la spital. Celuilalt i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj SMURD. Șoferul Golful-ui a suferit vătămări corporale ușoare, prezintă câteva escoriații la nivelul mâinilor, este conștient și cooperant. Are 45 de ani. Șoferul Logan-ului are 41 de ani și prezenta fractura deschisă de membru inferior.
UPDATE 3!
„În jurul orei 16.10, modulul SMURD (asp. descarcerare + amb. SMURD) din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pentru descarcerarea si acordarea primului ajutor in urma unui accident rutier produs in mun. Focsani, pe Calea Moldovei. A fost descarcerata o persoana dintr-unul din cele doua autoturisme implicate. In urma accidentului au rezultat doua victime ranite (conducatorii auto ai celor doua autoturisme) ce au fost transportate la UPU Focsani de doua ambulante SMURD si SAJ.” – ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?