Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Trei zile cu spectacol baschetbalistic la Focșani!


    Echipa de baschet U 16 a CSM 2007-LPS Focșani va debuta, astăzi, de la ora 10,00, în primul turneu al fazei de clasificare a Campionatului Național. Focșănenii vor întâlni de la ora 10,00, în Sala Polivalentă, CSM Steaua I București, alături de Agronomia București, ce a mai bună formație a turneului. Vor mai evolua la Focșani în cele trei zile cu baschet CSS Sibiu, Slam București și SC Sevlar Ploiești. Tot astăzi, de la ora 16, și tot în Polivalentă, CSM 2007 – LPS Focșani va juca în companiei Agronomiei București. Mâine, de la ora 12,00, BC Slam București – CSM 2007-LPS Focșani și de la ora 18,00, BC Slam București – CSM 2007-LPS Focșani, urmând ca duminică, de la ora 12,00, să se dispute partida SC Sevlar Ploiești – CSM 2007-LPS Focșani.
Calificatele în turneul semifinal – primele trei clasate, vor fi decise după două turnee ale fazei de clasificare. Formațiile cu cele mai mari șanse de promovare sunt Steaua și Agronomia, urmând ca locul al treilea să și-l dispute CSM 2007-LPS Focșani, Slam București, CSS Sibiu și Sevlar Ploiești.
Baschetbaliștii pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Mircea Petrișor își pot maximiza șansele la locul al treilea dacă vor scoate un foarte bun profit din faptul că evoluează în sala în care au crescut și în care se simt acasă. S-au pregătit foarte bine în cantonamentul de la Cacica și Gheorgheni, ca și în Polivalentă, de unde am surprins imaginile alăturate, în timpul antrenamentului de miercuri seara.
L-am întrebat pe profesorul Petruț Mihai, reputatul antrenor și constructor, împreună cu Mircea Petrișor, al unor frumoase generații de performeri, ce așteptări are de la turneu pentru echipa sa. „Aștept să avem o prestație solidă, să continuăm progresul pe drumul început cu câțiva ani în urmă, să avem o atitudine pozitivă și să scoatem maximum din ce putem obține funcție de valoarea celorlate echipe din turneu. Cred că toate meciurile vor fi foarte echilibrate, dar Agronomia și Steaua sunt favorite la primele două locuri!”, mi-a răspuns Petruț Mihai.
Cu susținerea de care s-au bucurat mereu la ei acasă din partea unui public entuzist și foare bun cunoscător al baschetului ca joc și spectacol sportiv, baschetbaliștii focșăneni pot fi așa cum și-i doresc profesorii lor și toți cei ce le sunt alături! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?