Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Ellen Pompeo, vedeta serialului ‘Grey’s Anatomy’, va primi 20 de milioane de dolari pe an pentru încă două sezoane


Actrița Ellen Pompeo, vedeta serialului ‘Grey’s Anatomy’, va primi 20 de milioane de dolari pe an pentru a continua încă două sezoane, actrița subliniind că egalitatea salarială între bărbați și femei constituie o miză a schimbării la Hollywood, relatează AFP. Lansat în 2005, serialul din lumea medicală care se desfășoară într-un spital imaginar din Seattle a depășit recent 300 de episoade și își menține în continuare cotele de audiență.
Ellen Pompeo a explicat revistei de specialitate ‘The Hollywood Reporter’ că noul său angajament prevede un onorariu de 575.000 de dolari per episod pentru viitoarele sezoane, 15 și 16, la care se adăuga un bonus, reprezentând în total peste 20 de milioane de dolari per sezon. Chestionată de ABC, actrița a confirmat acordul pentru cele două sezoane suplimentare dar nu a comentat cifrele acestui onorariu care va face din cea care o interpretează pe Meredith Grey cea mai bine plătită actriță de televiziune într-un serial dramă.
Potrivit Forbes, cea mai bine plătită actriță de televiziune este în prezent Sofia Vergara – care joacă în sticomul ‘Modern Family’ – cu 41,5 milioane de dolari per sezon, devansând-o pe Kaley Cuoco din ‘The Big Bang Theory’ (CBS) cu 26 de milioane de dolari. Sofia Vergara primește aproape dublu față de partenerii săi masculini din serialul ‘Modern Family’, în timp ce Kaley Cuoco se află la același nivel cu vedetele masculine din ‘The Big Bang Theory’. „Serialul va continua cât timp va dori Ellen”, a declarat revistei ‘Hollywood Reporter’ Shonda Rhimes, creatoarea serialului ‘Grey’s Anatomy’ devenită una din figurile emblematice ale producțiilor de televiziune, fiind și realizatoarea ‘How to Get Away with Murder’ și ‘Scandal’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?