Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 15 ianuarie a.c., ora 08.34, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 27 ani, din comuna Străoane, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2 E 85, pe raza localității Tișița. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată din cursul lunii septembrie 2017, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumul public a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 15 ianuarie a.c., ora 15.08, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tulnici au depistat un bărbat, de 34 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2 D – Tulnici deși avea permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 ianuarie a.c., ora 16.35, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 32 ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată din cursul lunii noiembrie 2017, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumul public a unui autovehicul neînmatriculat.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?