Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Premierul Mihai Tudose a DEMISIONAT


Premierul Mihai Tudose a demisionat în această seară, în ședința Consiliului Național Executiv PSD, în condițiile în care membrii CEx al PSD au votat retragerea sprijinului politic acordat Guvernului. Au fost doar patru voturi împotriva retragerii sprijinului politic și patru abțineri, conform presei centrale.

Vicepremierul și ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, ar urma să preia conducerea interimară a Guvernului, conform celor mai recente informații, scrie antena3.ro.
„Plec cu fruntea sus”, a spus premierul Mihai Tudose la ieșirea din sediul PSD. El a declarat că nu va asigura interimatul.
Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, la rândul său, la ieșirea din sediul PSD, că „lipsa de comunicare naște monștri”. Întrebat ce i s-a reproșat premierului Mihai Tudose, Oprișan a declarat că „nu au fost chestiuni de substanță, de fond pentru că guvernul a avut creștere economică, a mărit pensii, salarii”. „Am o relație foarte bună cu Partidul Social Democrat”, a mai spus Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?