Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Fotbal – Este perioada acordării vizelor anuale în fotbalul județean!


Fotbalul vrâncean este în vacanță! Inclusiv CSM Focșani 2007 din Liga a III-a mai are pauză până la 22 ianuarie când lotul se va reuni pentru începerea pregătirilor pentru sezonul care va începe la 3 martie. Pentru aceeași zi de 3 martie este programată și reluarea campionatului județean în formula Superliga Altdorf Tehnik, pentru care s-au calificat opt formații dintre cele 18 care au luat în toamnă startul în competiție. Momentul de începere a întrecerii pentru Liga a V-a nu a fost stabilit, încă. Juniorii U 17 și U 17 vor începe returul la 10 martie. Sezonul oficial din 2018 în Vrancea va începe, însă la 24 februarie, când FC Panciu și Victoria Gugești vor juca meciul din optimile de finală ale Cupei României, amânat din noiembrie 2017.
Dacă nu au început antrenamentele pentru Superligă, cele mai bune formații dn județ își pregătesc transferurile și își întăresc valoric loturile pentru a aborda competiția cu șanse de a câștiga campionatul Vrancei și a participa la barajul de promovare în Liga a III-a. Perioada de transferuri va începe la 23 ianuarie și va curge până la 19 februarie.
Tot pentru viitorul sezon, cluburile din județ sunt așteptate la AJF Vrancea pentru vizele anuale pentru 2018. Ca și în anii trecuți, conducerea Asociației a avertizat că vizele vor fi aplicate doar echipelor care nu aveau datorii la sfârșitul anului 2017.  
Pentru jucătorii echipelor participante la competițiile organizate de FR Fotbal, vizele vor fi acordate de Federație, conform programării formațiile din Vrancea – CSM Focșani 2007 și juniorii U 17 și U 19 ale LPS-Prosport Focșani urmând să Vrancea este se prezinte la 6 februarie.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?