Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef


Starul muzicii latino-americane Ricky Martin a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul său de doi ani, Jwan Yosef … și că plănuiesc o petrecere de pomină pentru a marca evenimentul, informează London Evening Standard și AFP. „Sunt soț”, a declarat miercuri seara cântărețul portorican pe postul de televiziune E!, fără a preciza data ceremoniei. „Vom face o petrecere mare în câteva luni”, a adăugat artistul recompensat cu două premii Grammy, unul dintre cele mai populare staruri latino-americane.
În vârstă de 46 de ani, Ricky Martin și-a început relația cu Jwan Yosef, un artist suedez de origine siriană, în vârstă de 33 de ani, în 2016. Cuplul și-a anunțat logodna în luna noiembrie și trăiește la Los Angeles de câteva luni. „Am făcut schimb de jurăminte (…), am semnat toate documentele pe care trebuia să le semnăm, contractele prenupțiale și restul”, a declarat el. Artistul poate fi văzut în curând în serialul „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, a cărui lansare este programată pentru 17 ianuarie, unde joacă rolul lui Antonio D’Amico, partenerul creatorului de modă, în vârstă de 46 de ani.
Serialul, dedicat momentului asasinării lui Versace la vârsta de 50 de ani de către criminalul în serie Andrew Cunanan, va fi difuzat pe postul american FX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?