Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Judecătoarea Mihalache, de la Judecătoria Focșani, a ieşit la pensie


Judecătoria Focșani a rămas cu un judecător în minus. Judecătoarea Frăsina Mihalache a ieșit la pensie. Marți, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru eliberarea din funcție a magistratului, prin pensionare. „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 9 ianuarie a.c., următoarele decrete: Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Focșani a doamnei Frasina Mihalache – pensionare (…)”, se arată într-o informare a Administrației Prezidențiale.
Anterior semnării decretului de către președintele României, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat solicitarea judecătoarei și a propus eliberarea din funcție a judecătoarei Mihalache.
Conform informațiilor ce apar în hotărârea din data de 7 decembrie 2017 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, judecătoarea Mihalache are o vechime în muncă de 30 de ani și 3 luni, din care 5 ani, 4 luni și 17 zile în profesia de avocat și 24 de ani, 11 luni și 14 zile în funcția de judecător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?