Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ! Un tânăr a fotografiat un obiect luminos pe cerul Focșaniului


Un tânăr a fotografiat un obiect luminos pe cerul Focșaniului și ne-a trimis poza. El ne-a rugat să-i păstrăm anonimatul și îi respectăm, desigur, dorința. Iată mesajul cititorului nostru: „Bună seara! Astăzi, în jurul orei 17:15, am observat deasupra unui bloc din spatele grădiniței 18 (lângă care locuiesc), o lumină puternică. Poza a ieșit neclară, însă în realitate erau niște lumini puternice, ca niște reflectoare. Am făcut poza apoi am ieșit din cameră, iar când m-am întors (cam după 1 minut) lumina dispăruse. Era o lumină relativ puternică deoarece lumina inclusiv camera mea. O seară plăcută!”, este mesajul transmis de cititorul nostru. 
Este adevărat că „OZN-ul” din Târgoviște, cu tot cu extraterestru, au stârnit interesul și glumele internet-ului zilele trecute, însă nu trebuie uitat că pe 7 ianuarie 2015, un obiect misterios care a luminat cerul României la 3 dimineața, a fost surprins de camerele de supraveghere existente în municipiul Focșani, dar și în alte localități din județ și din țară. Unii au spus că a fost meteorit, alții cometă, unii meteor, alții rachetă. 
De asemenea, presa centrală a relatat că un obiect luminos a putut fi observat pe cer în prima zi din 2018, în jurul orei 18:50, în mai multe zone din România. Fenomenul a fost văzut în Capitală, în județul Botoșani, pe autostrada A3 dar și în Focsani. 
Ce să fie obiectul luminos pe care pe care l-a fotografiat în această seară cititorul nostru? 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?