Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Justin Timberlake, ironizat după lansarea trailerului care anunţă noul său album


Justin Timberlake și-a anunțat primul album din ultimii cinci ani, însă reacția fanilor nu a fost una pe măsură, aceștia ironizând trailerul dat publicității de cântăreț pentru anunțarea noului album, informează The Independent. Albumul, intitulat „Man of the Woods”, va fi lansat pe 2 februarie – cu doar două zile înainte de show-ul pe care artistul îl va susține în pauza de la Super Bowl.
Pentru a-și anunța albumul, Timberlake a dat publicității un trailer de un minut, în care artistul poate fi văzut îmbrățișând viața unui om apropiat de natură, care colindă munții și lanurile de porumb sau poartă un poncho în culori vibrante care amintește de cel ales de John Mayer pentru coperta albumului „Paradise Valley”. „Acest album este inspirat de fiul meu, de soția mea, de familia mea, dar mai mult decât orice alt album pe care l-am scris vreodată, de locul din care sunt, și este (unul) personal”, mărturisește Timberlake în trailer.
Comentariile nu s-au lăsat însă așteptate, mulți ironizând încercarea lui Timberlake de a se prezenta drept un „om al pădurilor”, făcând paralele comice cu filme cu cowboy precum „Brokeback Mountain” sau cu stilul vestimentar country adoptat de artist în perioada relației cu Britney Spears. Fanii nu vor avea prea mult de așteptat pentru primul single de pe noul album, acesta urmând să fie lansat vineri, pe 5 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?