Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643
Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643

VIDEO: Suspiciuni în cazul unui accident soldat cu rănirea unei femei și a fiicei sale, după ce au ajuns cu mașina într-un stâlp


    Un accident rutier a avut loc în cursul nopții de marți spre miercuri, în sensul giratoriu situat la ieșirea din Focșani spre Garoafa. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 2:00 și s-a soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 42 de ani, din localitatea Milcovul, și a fiicei sale de 13 ani. Ambele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Un autoturism marca Audi, în care se aflau cele două victime, a acroșat scuarul din sensul giratoriu de la ieșirea din Focșani, a pătruns pe spațiul verde din sens, oprindu-se apoi într-un stâlp din sensul giratoriu. Femeia în vârstă de 42 a fost internată în cadrul secției Chirurgie, iar fiica sa în cadrul secției Chirurgie Infantilă. „N.P., femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea Milcovul, prezenta policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic. Pacienta a fost internată în cadrul secției Chirurgie. N.C., persoană de sex feminin, în  vârstă de 13 ani, din localitatea Milcovul, prezenta politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu fractură de piramidă nazală, entorsă radio-carpiană. Pacienta a fost internată în cadrul secției Chirurgie Infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Conform unors surse, la sosirea echipajului de la Rutieră, la fața locului se aflau femeia în vârstă de 42 de ani, fiica sa în vârstă de 13 ani și un bărbat, care emana halenă etanolică. Femeii i se acordau îngrijiri medicale și i se monta gulerul cervical. Aceasta a declarat că ea se afla la volan și a luat asupra să vina producerii accidentului rutier. Atât femeia cât și bărbatul au fost testați alcoolscop. În cazul femeii rezultatul  a fost 0.  Au fost de asemenea recoltate probe de sânge de pe airbag-ul șoferului, în vederea stabilirii cu exactitate a persoanei care se afla la volan. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse, înainte de producerea accidentului, conducătorul auto nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor, în timp ce se deplasa pe șoseaua de centură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?