Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Fuego i-a colindat pe vrânceni în Piața Unirii, în cea de-a doua zi de Crăciun


Cunoscutul cântăreț Fuego, unul dintre cei mai apreciați artiști români, a cântat aseară, în cea de-a doua zi de Crăciun, în Piața Unirii din Focșani. Artistul a interpretat unele dintre cele mai frumoase colinde.
Fuego a continuat seria evenimentelor organizate în cadrul manifestărilor Vrancea Dalbă, ce se desfășoară în perioada 6-27 decembrie în Piața Unirii din Focșani. Piața a fost plină cu focșăneni, dar și cu oameni din alte localități ale județului, care au cântat împreună cu Fuego cele mai frumoase colinde românești. De reținut că, tot ieri, Caravana lui Moș Crăciun, cu personaje magice, a revenit în Piața Unirii din Focșani. Deși vremea a fost mohorâtă și ploioasă ieri, caravana, cu personajele magice din Èšara lui Moș Crăciun, s-a aflat, ieri, între orele 11.00-12.00 pe traseul Piața Unirii, Bd. Unirii, Bd. București, str. 1 Decembrie,  Bd. Brăilei, str. Bucegi, str. Cuza Vodă, str. Republicii, Bd. Unirii, cu oprire în Piața Unirii.
În această seară, ultima din cadrul evenimentului „Vrancea Dalbă”,
vor urca pe scenă Marius Ciprian Pop și Paula Seling. De altfel, în perioada 6-27 decembrie au urcat pe scena amplasată în Piața Unirii Alegretto, Ducu Bertzi, Mariana Anghel, Ștefan Hrușcă, Elianne și Robert Tîrnăveanu, Nicolae Furdui Iancu, Tudor Furdui Iancu și Taraful „Crai Nou”, Mircea Vintilă, Daniel Lazăr & Band, Fuego. De asemenea, pe scena aplasată în Piața Unirii a urcat și Grupul de colindători Craii din Uricani. De reținut că aceștia respectă cu sfințenie tradițiile de Crăciun și Anul Nou. La spectacolul de colinde susținut de Craii de la Uricani în Piața Unirii din Focșani au fost prezenți atât președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, cât și primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, care au urmărit cu încântare spectacolul tinerilor care au urcat pe scena din Piața Unirii.
Pentru acest eveniment, dar și pentru Târgul de Crăciun, organizat tot în Piața Unirii, zona centrală a Focșaniului a fost transformată într-un univers feeric. În cadrul Târgului de Crăciun, puteți cumpăra de la căsuțele din lemn amenajate de jur-împrejurul pieței obiecte tradiționale, dar și bunătăți specifice acestei perioade. Tot în cadrul acestui eveniment, funcționează și un patinoar, care are o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați, și la care focșănenii vor avea asigurat accesul gratuit, grație unei inițiative a Primăriei Municipiului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?