Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Funcționarii Primăriei Negrileşti s-au mutat în casă nouă


Lucrările la noul sediu al Primăriei Negrilești au fost finalizate, iar funcționarii s-au mutat în casă nouă la sfârșitul săptămânii trecute. Clădirea a fost construită după ce vechiul sediu a ars în urma unui incendiu, în februarie 2012. Lucrările au fost executate de societatea Inspecon SRL Focșani, iar valoarea investiției a fost de 2,3 milioane de lei, plus TVA. 
Noul sediu al Primăriei Negrilești are o suprafață de 735 metri pătrați, iar arhitectura este una deosebită. „Lucrările la noul sediu al primăriei Negrilești au fost finalizate, iar recepția la finalizarea lucrărilor a fost realizată. Deja, încă de săptămâna trecută, am început să mutăm logistica în noul sediu. Noul sediu este dotat cu aparatură și mobilier modern, clădirea are 735 metri pătrați, fiind format din demisol, parter și etaj. Noul local are 11 încăperi pentru birouri, plus sala de ședințe, care este ultra modernă, dotată inclusiv cu sistem audio. De asemenea, noul sediu dispune de un spațiu pentru arhivă, cameră pentru centrala termică, grupuri sanitare, lift pentru persoane cu handicap, centrală telefonică ultramodernă, camere de luat vederi în interior și exterior, sistem anti efracție și anti incendiu. Este o clădire frumoasă, adaptată la nevoile comunității”, a precizat primarul comunei Negrilești, Ion Văsuianu.
În octombrie 2013, Guvernul României a alocat bani pentru refacerea sediului Primăriei Negrilești, care a ars într-un incendiu în februarie 2012. Angajații și locuitorii comunei nu au putut salva niciun document, flăcările mistuind arhiva cu documente de stare civilă și agricole. Banii pentru construirea unui nou sediu au fost alocați în urma intervențiilor făcute de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, la fostul premier Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?