Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Coliziune între două autoturisme pe strada Comisia Centrală, unul dintre ele a ricoșat într-un branșament de gaze naturale


Un Logan și un Matiz au intrat în coliziune aseară, în jurul orei 19.00, la intrarea în curtea Secției ORL a Spitalului Județean de Urgență Focșani, de pe strada Comisia Centrală. Potrivit informațiilor, Logan-ul a lovit Matiz-ul. Una dintre mașini a ricoșat pe trotuar și a avariat un branșament de alimentare cu gaze naturale, ce aparține unui cetățean. În zonă au intervenit angajații Distrigaz deoarece exista pericolul scurgerii de gaze.
La volanul Matiz-ului se afla profesorul Marian Găloiu, de la Dumitrești. „Mă duceam de la giratoriu către spital. Am semnalizat stânga, către ORL, din spate a venit cu viteză foarte mare un Logan, care m-a lovit în roata stângă față, m-a răsucit, iar Loganul a zburat peste trotuar vreo 20 de metri, în contorul de gaze, care s-a spart”, ne-a declarat profesorul Găloiu.
Potrivit acestuia, Loganul era condus de o asistentă, care se grăbea să ajungă la spital, să intre în gardă. Șoferița s-a ales cu permisul suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?