Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

VIDEO şi GALERIE FOTO: Două femei rănite în urma unui accident produs la intersecția dintre drumul Surăii și drumul spre Jorăști


Un accident rutier s-a produs, duminică după amiază, la intersecția DJ 204 D (drumul Surăii), cu drumul care duce spre Jorăști. Două autoturisme au fost implicate. Șoferița unui Logan argintiu a fost rănită la cap, iar mama șoferului din Renault clio roșu, la picioare. Ambele femei au fost preluate de ambulanțe.

„La data de 5 noiembrie a.c., ora 14.35, o femeie, de 59 ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 P, la intersecția cu DJ 204 D, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat din comuna Suraia, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 59 de ani precum și a unei pasagere, de 42 de ani, din autoturismul care circula pe drumul prioritar. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, declarat agent principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?