Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Handbal juniori 2 – Victorie clară a focșănenilor!


Formația CSȘ Focșani: Cătălin Sava, Daniel Nichițelea – Valeri Iorga – 4 goluri, Ștefan Șeitan – 4, Alexandru Postelnicu, Alin Iorga, Ovidiu Ionel – 2, Teodor Istrati – 1, Alexandru Bîrlă, Vlad Berheci – 8, Andrei Gheorghiță – 6, Andrei Bardan, Nedad Mijalkovic – 1, Răzvan Boghian – 1, Emil Pușcașu – 1.

    Sala Polivalentă a găzduit joi, 2 noiembrie, de la ora 15.30, un joc foarte important pentru configurația părții superioare a clasamentului seriei B a Campionatului Național al juniorilor 2. S-au întâlnit ocupantele locurilor al doilea, CSȘ Focșani și al treilea, CSȘ 1 Constanța, departajate de un punct la startul partidei. În situația în care câștigau, gazdele luau un avans împortant pentru consolidarea poziției a treia, cea care duce în primul turneu semifinal. În orice altă variantă de rezultat, oaspeții rămâneau cu șanse intacte în disputa pentru ultimul loc promovabil! Constanțenii veneau cu o apărare penetrabilă, care primise 98 de goluri în primele cinci etape, in timp ce focșănenii primiseră doar 59 de goluri, însă CSȘ 1 Constanța avea un plus mic la goluri marcate. Desfășurarea meciului a confirmat calitatea apărării focșănene în prima parte a meciului, când Cătălin Sava, protejat și de apărătorii din față, a primit doar cinci goluri! Iar la pauză s-a intrat cu gazdele având un avantaj de opt goluri, ce părea liniștitor pentru gazde în perspectiva rezultatului final. Imediat după reluarea partidei, diferența a ajuns la nouă goluri, 17-8 și s-a menținut așa până la 20-11. A urmat o serie de ratări ale focșănenilor, fond pe care constănțenii au ajuns până la un avertizant 25-21, în minutul 23, cu gazdele în inferioritate numerică. Antrenorul emerit Lucian Tucan, împreună cu elvii săi, a găsit resursele tehnico-tactice pentru menținerea ecartului și s-a ajuns la 28-22 în ultima secundă a meciului atunci când abitrii le-au dat oaspeților o lovitură de la 7 metri și partida s-a încheiat cu 28-23.
    CSȘ Focșani s-a distanțat la trei puncte de CSȘ 1 Constanța și așteaptă cu încredere ultimul joc din tur, de duminică 5 noiembrie, de la Năvodari, după care va urma, începând cu 16 noiembrie, primul turneu de sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?