Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Fotbal, Liga a III-a – La Roman, în căutarea punctelor pierdute acasă!


Fotbaliștii focșăneni vor juca, astăzi, de la ora 14.00, în deplasare, cu CSM Roman, una dintre echipele de top ale seriei I a Campionatului Național al Ligii a III-a. Romașcanii se află pe poziția patra a clasamentului, pe care a fost până la etapa trecută CSM Focșani 2007, la cinci puncte de primul loc, dar cu un meci mai puțin. Nu au anunțat intenții de promovare,  dar se vede că tac și fac și indubitabil vor intra și astăzi pe teren pentru a câștiga.
    Echipa Focșaniului, care a avut în primele nouă etape un parcurs foarte bun, a făcut pasul greșit când se aștepta mai puțin! A pierdut pe Milcovul în fața surprinzătoarei KSE Tîrgu Secuiesc pe care o conducea cu două goluri în minutul 69! Cu siguranță că și antrenorii și jucătorii vor fi învățat din pățania de sâmbăta trecută și în vor fi luat măsuri pentru a nu repeta la Roman erorile de atunci. Și, mai mult, pentru a încerca să recupereze punctele pierdute acasă.
    În echipă pot reveni Bogdan Panaite, care a stat mai multe etape după o accidentare suficient de gravă, ca și Dorinel Popa. Ambii sunt jucători a căror lipsă a fost importantă în mecanismul de joc al CSM Focșani 2007. La Roman nu va putea juca, însă Beșa, suspendat pentru acumularea a patru catonașe galbene. Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au soluții pentru a întări apărarea care a rămas datoare în meciul cu Tîrgu Secuiesc și a menține forma bună a atacului care a înscris cel puțin două goluri în ultimele patru meciuri!
    Partida dintre CSM Roman și CSM Focșani 2007 va fi condusă de Vlad Baban, din  Iași, Adrian Condurache, din Pașcani și Andrei Diaconu, din Iași. Observatori vor fi Dan Jiga, din Bistrița și Ștefan Donciu, din Sfântu Gheorghe.        
    Programul etapei: CSM Pașcani – AFC Metalosport Galați; CSM Roman – CSM Focșani 2007; Avântul Valea Mărului – Sănătatea Darabani; KSE Târgu Secuiesc – CSM Bucovina Rădăuți; Csikszereda Miercurea Ciuc – AFC Odorheiu Secuiesc; 
Olimpic Cetate Rîșnov – Suporter Club Oțelul Galați; Sporting Liești – AFC Hărman; Aerostar Bacău stă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?