Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Judo – Memorialul ”Aurel Cîmpeanu”, săptămâna viitoare, la Focșani!


Tradiționala competiție internațională de judo „Memorialul Aurel Cîmpeanu” ajunsă la ediția a 15-a, va avea loc în perioada 10-12 noiembrie la Focșani, în Sala Polivalentă. Organizatori vor fi, ca și în anii anteriori, Asociația Județeană de Judo Vrancea în colaborare cu Asociația de Securitate, CSM Focșani 2007, DJST Vrancea, cu susținerea financiară a Consilului Local și Primăriei Municipiului Focșani.
Competiția este deschisă sportivilor U 18 – băieți, U 16 – bieți și fete, U 14 băîieți și fete. Pentru seniori va fi organizat un concurs open.
La competiția din Sala Polivalentă va fi prezent, ca invitat special, Georgii Zantaraia, georgian cu cetățenie ucraineană, de șase ori campion mondial, de trei ori, campion european la individual și de alte trei ori, campion european cu echipa. Legendarul campion va face și o demonstrație de judo de înaltă clasă pentru gazde, ca și pentru toți sportivii prezenți în concurs! 
În 2016, la Memorial a participat ca invitat o altă mare personalitate a judo-ului, Ilias Iliadis, cel mai tânăr campion olimpic din istoria acestui sport.
Vor fi la marea sărbătoare a judo-ului de la Focșani campioana olimpică Alina Dumitru, și vicecampioana olimpică, Corina Căprioru. 
Au fost invitați la „Memorialul Aurel Cîmpeanu” sportivi din România, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Moldova, Bosnia-Herțegovina, Italia, Polonia și Franța.
    Alte informații despre competiția internațională de judo din Sala Polivalentă, săptămâna viitoare, după ce organizatori vor pune la punct ultimele detalii.
    (Imaginile care însoțesc textul sunt de la ediția 2016 a Memorialului „Aurel Cîmpeanu”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?