Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Focșănean, la volanul unei mașini radiate din circulație și cu numere false


Mai mulți șoferi, care au fost opriți în trafic de polițiști, au fost depistați cu nereguli. Unul dintre ei circula pe drumurile publice deși autorizația de circulație provizorie era expirată. „La data 27 octombrie a.c., ora 13.30, polițiștii din Biliești au depistat pe DJ 204 D un bărbat, de 23 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal”, transmite Biroul de presă al IPJ Vrancea.
Un alt șofer conducea un autoturism radiat din circulație și cu numere de înmatriculare false. „La data de 28 octombrie, ora 13.40, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Focsani, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulație și ale cărui numere de înmatriculare erau false. În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 334 din Codul Penal”, potrivit polițiștilor.
Un al treilea șofer a condus o mașină care avea numere expirate de câteva luni. „La data 28 octombrie, ora 19.50, polițiștii din Adjud au depistat un bărbat de 21 ani, din comuna Ploscuțeni, în timp ce conducea un autoturism ale cărui plăcuțe cu numere de înmatriculare erau expirate din data de 18 iulie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conform  articolului 334 din Codul  penal”, au mai transmis oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?