Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Campanie naţională de prevenţie a bolilor de tiroidă iniţiată de Gral Medical


Începând cu data de 15 octombrie 2017 Gral Medical a inițiat o nouă campanie națională pentru sănătatea tiroidei. Deoarece tiroida reprezintă un organ de echilibru al organismului, orice afecțiune poate să afecteze viața și activitatea de zi cu zi a pacienților sau mai grav să debuteze în mod nefericit cancerul de tiroidă.

Când să ne facem griji?
Deși cauzele afecțiunilor tiroidei sunt multiple, trebuie să mergem la medic atunci când apar cel puțin una din următoarele simptome:
•    Creșterea sau scăderea în greutate fără a apela la o măsură radical
•    Căderea excesivă a părului
•    Apariția sentimentului de sufocare sau de nod în gât
•    La palpare se simt, în zona gâtului, noduli de diverse mărimi
•    Ciclul menstrual neregulat
•    Oboseală cronică și lipsă concentrării
•    Depresie și stare de agitație

Tipuri de cancer tiroidian
În patologia tiroidiană o atenție specială trebuie îndreptată asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizați clinic și ecografic investigați prin puncție – biopsie, sau tratați chirurgical în funcție de evoluție. Cancerul la femei are o frecvență de 3 ori mai mare decât la bărbați. Cancerul de tiroida este de 4 feluri: cancer tiroidian papilar, cancer tiroidian folicular, cancer tiroidian medular și cancer tiroidian nediferențiat. Deși cancerul papilar și folicular depistat la timp oferă șanse de vindecare de 100%, cancerul medular este mult mai agresiv deoarece nu răspunde la tratamentul cu iod radioactiv.

Detalii campanie
Gral Medical susține pacienții care doresc un control anual, prin desfășurarea campaniei naționale în perioada 15.10.2017 – 15.11.2017.
Fiecare pacient poate beneficia promoțional la doar 65 lei de un pachet dedicat de analize medicale (reducere de 50%), suplimentar se oferă o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroidă. Campania se desfășoară în 7 orașe (București, Ploiești, Focșani, Sibiu, Pitești, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăși orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată și după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.

Programări și consiliere online puteți obține pe www.gralmedical.ro sau direct la nr tel: 0311-000.201 sau *GRAL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?