Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO : Rugby old boys – Fiii Vrâncioaiei au impresionat și la Chișinău!


Sâmbătă, 9 octombrie, la Chișinău a fost sărbătoarea a 50 de ani de când rugbiul este jucat în Republica Moldova. Și, așa cum se obișnuiește la marile evenimente, inclusiv cele sportive, un asemenea moment special a fost marcat prin invitarea unor oaspeți de seamă între care și rugbiștii veterani ai Vrancei. Care au onorat invitația, dar și sportul pe care l-au practicat în tinerețea dintâi și pe care îl joacă și acum, cei mai mulți, la a doua tinerețe, cu dăruire, talent, respect!
La Chișinău, „Rugby Club Old Boys” Focșani a câștigat cu 10-0, partida cu „Old Balls” Bîrlad, cu 10-5, pe cea cu „Moși Viguroși Chișinău”. Focșănenii au făcut apoi combinată cu bârlădenii și au fost întrecuți cu 25-15 de combinata Chișinău-Iași.

A fost ultima deplasare în străinătate a rubiștilor veterani ai Vrancei în acest an. La revenirea în țară, Florin Topală, ca reprezentant al  „Rugby Club Old Boys” Focșani mi-a spus: „A fost atmosferă de rugby cu jocuri destul de echilibrate. Am impresionat prin jocul nostru foarte bun și pe președintele Federației Republicii Moldova care a ținut să ne felicite personal. Ne-am simțit extraordinar la Chisinău. Ne-am respectat adversarii și am fost tare mândri ca am fost invitați la acest important turneu organizat pentru sărbătorirea a 50 de ani de când s-a jucat primul meci în Moldova. Am demonstrat încă o dată ca suntem un club unit și puternic iar în Vrancea se joacă rugby de calitate. Va urma deplasarea din Italia, în iunie, la anul. Am răspuns pozitiv invitației făcute și vom încearca să avem un lot cât mai numeros! Acolo ne vom baza și pe stranierii noștri din Franța, Anglia, Spania, Èšara Galilor și Italia”.
    (Foto, Vladimir Șandrighin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?