Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO : Coliziune frontală între un Ford și un Mitsubishi la Cîmpineanca; soţ şi soţie, răniţi după ce maşina în care se aflau a acroșat un parapet


Două autovehicule, respectiv un Ford și un Mitsubishi, s-au tamponat duminică, la intrarea în comuna Cîmpineanca, dinspre Focșani. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că șoferul Fordului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Focșani, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Mitsubishi, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Vârteșcoiu. Martorii spun că tânărul s-ar fi aflat în stare vădită de ebrietate și ar fi condus pe contrasens. În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului Fordului a rezultat o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost luată măsura reținerii permisului auto.
Un alt accident rutier a avut loc pe drumul dintre Poiana Cristei și Cotești în cursul dimineții de duminică. Un autoturism a întrat într-un parapet, după ce șoferița, de 40 de ani, nu l-ar mai fi putut controla. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii și a soțului acesteia, de 45 de ani, care se afla pe bancheta din dreapta. Potrivit unor surse, cei doi au spus că mașina ar fi rămas fără frâne. Ambii au fost transportați la spital de o ambulanță SMURD. „O femeie din comuna Poiana Cristei, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 R, pe raza comunei Cotești, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un parapet aflat la marginea părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei, în vârstă de 40 de ani, și a unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Poiana Cristei, pasager pe bancheta din dreapta. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis  polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?