Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

ULTIMA ORĂ! Procurorii au un cerc de suspecți în cazul bărbatului împușcat mortal în apropiere de Doaga; în zonă nu a fost organizată partidă de vânătoare


 
 Procurorii care anchetează moartea bărbatului de 35 de ani din Garoafa, împușcat sâmbătă seara, au un cerc de suspecți. Potrivit surselor noastre, victima a fost împușcată cu o armă cu alice, care i-au perforat plămânii. Procurorul de caz spune că sâmbătă seara nu a fost organizată, în zonă, vreo partidă de vânătoare.
 „A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea de o persoană cu privire la faptul că, în seara zilei de 30 septembrie 2017, o persoană a decedat în urma unor leziuni provocate prin împușcare și se fac cercetări în cauză. La momentul acesta, noi luăm în calcul toate ipotezele, nu excludem nicio variantă. La momentul acesta nu avem elemente încât să putem spune că a fost omorât accidental sau cu intenție. Din verificările făcute de noi, nu rezultă să fi fost organizată vreo partidă de vânătoare. Locul în care s-a întâmplat incidentul nu este un fond de vânătoare, ci un lan de porumb care aparține unei societăți comerciale. Se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de omor. La acest moment, avem un cerc de suspecți”, a declarat procurorul de caz, Nicolae Pârcălăbescu.    
 Un paznic, care locuiește într-unul din blocurile de la Doaga, a fost dus la parchet pentru audieri, el având calitatea de martor. Potrivit surselor noastre, polițiștii și procurorul de caz au mers la un imobil din Doaga, care servește ca locuință și sediu al unei societății comerciale, de unde au ridicat mai multe arme, ce urmează a fi expertizate. De asemenea, un bărbat, din imobilul respectiv, a ajuns la audieri. 

UPDATE! Toți deținătorii de arme din zonă sunt verificați, la această oră (duminică, ora 14.10) de polițiști 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?