Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO : Tenis de masă – ”Cupa Proaktiv”, succes de participare și organizare!


„Cupa Proaktiv” la tenis de masă, organizată de clubul Proaktiv din Focșani, ajunsă la ediția a IX-a a adus în Sala Polivalentă, sâmbătă, 23 septembrie, 170 de participanți, veniți din foarte multe localități din mai multe zone ale României!
Competitorii au participat la trei categorii de clasificare: amatori, cu 80 jucători, open, la care s-au întrecut 54 de sportivi și elite, cu 36 de concurenți.
La capătul unei zile de întreceri spectaculoase, cele mai multe, foarte disputate, oraganizătorii au consemnat următoarele rezultate:
Elite: 1. Marius Ion, Brăila; 2. Alexandru Enciu, Slobozia; 3. Mihai Călin, Bîrlad.
Open: 1. Daniel Dumbravă, Focșani; 2. Cristian Corocăescu, Suceava; 3. Ion Bodin, Tecuci.
Amatori: 1. Cristi Bubulac, Piatra Neamț; 2. Costel Ciurușniuc, Galați; 3. Nicu Silivestru, Tulcea.
Primii opt clasați la fiecare categorie au fost răsplătiți cu trofee, cupe, medalii, diplome, care au complinit bucuria de a fi luat parte la o competiție la care au promis că vor reveni și anul viitor! Semn că le-a plăcut la Focșani organizarea, modul în care au fost primiți și le-a fost apreciată prestația! 
„Cupa Proactiv”, ediția a IX-a, a fost posibilă datorită parteneriatului dintre clubul Proaktiv, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani, care au asigurat cupele medaliile, trofeele și diplomele oferite celor mai buni jucători, CSM Focșani 2007, prin programul Sportul pentru toți, care a pus la dispoziție patru mese și toate mingile de joc și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Vrancea, care a pus la dispoziție Sala Polivalentă și echipajul de ambulanță care a asigurat asistența medical în timpul întregului concurs!
După competiție, Costin Corcoz, președintele clubului Proaktiv, mi-a declarat: „Competiția, ca și precedentele, a fost un succes deosebit prin numărul mare de participanți și calitatea jocului prestat! Doresc să mulțumesc și prin intermediul Monitorului de Vrancea Consiliului Local al Municipiului și domnului primar Cristi Valentin Misăilă, DJTS – domnului Daniel Gongu, domnului director Viorel Ciubotaru de la CSM Focșani 2007 pentru implicare și susținerea  tenisului de masă în Focșani. Fără spijinul de care ne-am bucurat și la această ediție competiția noastră ar fi fost mai puțin reușită și implinită!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?