Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Fotbal juniori – În așteptarea derbiului pentru promovare!


Juniorii U 17 și U 19 ai LPS Focșani vor juca duminică la Brăila cu Dacia Unirea. În tur, pe Milcovul, în cele două meciuri au fost scoruri în oglindă: la juniorii U 19 au câștigat brăilenii cu 5-0 iar la U 17 s-au impus focșănenii cu 5-0! Echipa antrenată de profesorul Alin Samoilă-Sava a continuat, după acel meci parcursul foarte bun în tentativa de a promova în turneul Elitelor U 17, ceea presupune să se afle pe primul loc la finalul returului. Principalul obstacol în calea îndeplinirii unui asemenea obiectiv este Concordia Chiajna, pe care focșănenii vor fi obligați să o întreacă la Focșani în etapa din 30 septembrie cu 2-0 sau la o diferență de trei goluri. În pregătirea acelei partide decisive, focșănenii vor putea face la Brăila un bun antrenament! Fără îndoială că au nevoie de victorie și la Brăila, dar așa cum au decurs lucrurile pe teren în tur, la Focșani, nu cred că vor avea vreo problemă să se impună!
Juniorii U 19 nu pot emite vreo pretenție de rezultat pozitiv duminică, dar profesorul Daniel Bănică va avea încă un meci la dispoziție pentru a încerca să articuleze o formație după ce e renunțat la mulți dintre jucătorii cu care a început campionatul, dar care s-au dovedit a fi sub nivelul competiției!        
Partidele de la Brăila vor fi conduse de Alin Nedelciu, Dorinel Colniceanu, Silviu Rusu și Constantin Zelca, rezervă la primul joc și central la al doilea, toți, din Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?