Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643
Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Medicul colonel Horațiu Colea a fost înmormântat în sunet de corn de vânătoare


O mașină cu remorcă, plină cu coroane de flori, a ajuns în fața Spitalului Militar din Focșani. Personal medical, pacienți, rude, prieteni au venit să-l conducă pe ultimul drum pe cel care a fost Horațiu Carmen Colea, medic apreciat, care a ales duminică să-și pună capăt zilelor împușcându-se. Sicriul cu trupul neînsuflețit al medicului colonel a fost depus, luni după-amiază, la Spitalul Militar din Focșani, unde a rămas până în această dimineață. Trei preoți însoțesc cortegiul funerar spre 
cimitirul Sf. Mina din cartierul Bahne al municipiului Focșani, unde doctorul va fi înmormântat. La scoaterea sicriului din Spitalul Militar oamenii au aplaudat. Unii colegi medici au îmbrăcat uniforma militară.

UPDATE!
Medicul colonel Horațiu Colea nu a fost înmormântat cu onoruri militare, dar câțiva buni prieteni și parteneri de vânătoare l-au așteptat la groapă și înainte de a-i fi pus capacul, au așezat lângă el crenguțe de brad și punguțe cu amintiri de la partidele de vânătoare. Apoi, când sicriul a fost coborât în groapă, au sunat din cornuri de vânătoare. A fost înmormântat în uniforma militară.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?