Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! Motociclistul rănit în urma accidentului de la Bolotești ARE NEVOIE DE SÂNGE; el este angajat în cadrul armatei


 Motociclistul care a fost rănit grav în urma accidentului de astăzi (sâmbătă), de la Bolotești, are nevoie urgentă de sânge. Familia lui Alexandru Roșioru face apel la toți cei care vor să îi ajute în aceste momente grele și să doneze sânge din grupa A II negativ. Donatorii pot avea orice grupă de sânge, numai să specifice că donația o fac pentru Alexandru Roșioru. „Alex a intrat într-o primă operație. Medicii au spus că îi vor scoate splina. Are nevoie de sânge A II negativ. Îi rugăm pe toți cei care vor să ne ajute să doneze luni sânge, la Centrul de Transfuzii din Focșani pentru Alexandru”, ne-a spus Doina Roșioru, mama tânărului accidentat. 
 Alexandru Roșioru are numai 25 de ani și este angajat în cadrul armatei. Pentru a putea supraviețui are nevoie de mai multe operații și de mult sânge, de aceea orice donație de sânge poate fi salvatoare. Tânărul motociclist este internat în stare gravă la Spitalul de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani.
Sursa foto: Facebook
UPDATE! 
Medicii l-au diagnosticat pe motociclist cu: fractura arc costal posterior C8 stânga, minim pneumotorax stâng, fractură apofize transverse stângi T5 și T6, fractură omoplat stâng, dilacerare splenică grad III, lichid liber intraperitoneal pelvin, fractură aripă sacrată stângă, fractură acetabulară dreapta cu luxație posterioară femurală.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?