Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

SUA: Un suspect a încercat să scape de polițiștii care îl urmăreau mergând la un interviu



Poliția din Massachusetts a anunțat că un suspect urmărit de oamenii legii a încercat să-și piardă urma mergând la un interviu pentru o slujbă, dar a fost arestat chiar în timp ce discuta cu angajatorul, relatează joi agenția de știri UPI. Poliția statală din Massachusetts a informat CBS Boston că Jose Jimenez, de 26 de ani, din localitatea Lawrence, era căutat pentru agresiune cu o armă periculoasă după un incident de săptămâna trecută, când a trecut cu mașina peste piciorul unui polițist după o oprire în trafic și a fugit de la locul controlului. Mașina bărbatului a fost depistată din nou în trafic de polițiști marți, care au plecat în urmărirea lui.
Potrivit polițiștilor, Jimenez a reușit să scape de oamenii legii aflați pe urmele sale și și-a abandonat mașina Toyota Camry într-o parcare, iar apoi a intrat într-o firmă din apropiere, Osprey Wireless, relatează WCVB. În imaginile suprinse de camerele de securitate ale firmei se poate vedea cum Jimenez intră în magazin mergând normal, își pune mâinile pe tejgheaua de la intrare și întreabă dacă magazinul face angajări.
Managerul general Jeff Moran l-a chemat pe Jimenez în biroul său pentru un interviu de angajare. Moran a precizat că bărbatul nu a dat vreun semn că este ceva în neregulă. „M-am prezentat. El s-a prezentat. A fost foarte calm. Mâinile nu-i erau transpirate, camașa era curată, era destul de îngrijit”, a povestit managerul într-un interviu pentru WFXT-TV. Moran a spus că interviul mergea bine, așa că Jimenez a primit o cerere de angajare pe care să o completeze. Între timp, poliția a descoperit mașina abandonată Toyota Camry și a început să percheziționeze automobilul, efectuând căutări și în zona înconjurătoare. „Am văzut toate aceste mașini de poliție venind din toate direcțiile în parcare… Am spus, ‘frate, e un câine al poliției la geam’. Iar el spune: ‘Dă-mi voie să mă uit’ și se ridică și merge la fereastră”, a povestit managerul.
Un alt angajat, Bryan Carpenter, a declarat că a avut o suspiciune față de această situație și a mers să discute cu un polițist, care i-a arătat o fotografie a lui Jimenez. Carpenter i-a condus pe polițiști la Jimenez, care a fost arestat la opt minute după începerea interviului. „Ei l-au prins iar el a încercat să se lupte cu ei. Apoi au intrat alți doi polițiști, cu armele în mâini. Și i-au spus: ‘Nu credeai că te vom găsi, așa-i?'”, a mai relatat Moran.
Jimenez a fost arestat sub acuzația de agresiune asupra unui polițist cu o armă periculoasă, refuzul de a opri la somația poliției, condus periculos și depășirea vitezei legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?