Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Rugby – patru juniori focșăneni, în loturile naționale!


Vara care a trecut a fost a testelor pentru selecționarea juniorilor în loturile naționale. Au fost câteva trialuri la Baia Mare unde au participat și mai mulți juniori ai LPS Focșani. Dintre aceștia, cea mai bună impresie a făcut la U 17, pilierul Sergiu Puescu care a fost inclus în lotul național urmând să fie convocat la pregătirile pentru viitoarele jocuri internaționale.
Cu mai mult succes s-au prezentat la trial rugbiștii U 16, trei focșănenii urmânsă sa facă parte din grupul celor mai buni jucători din țară la această vârstă – pilierul Caludiu Purdă, centrul Florin Anton și aripa Cristian Rusu.
Toți cei patru focșăneni, incluși în loturile de juniori ale României au făcut parte din formația U 16 a LPS Focșani care s-a clasat pe locul al patrulea la turneul final al Campionatului Național, ediția 2017-2018 și sunt antrenați de profesorii Romeo Păun și Cătălin Răileanu, cel care s-a ocupat efectiv de pregătirea echipei. 
Formația fostă U 16, acum U 17 a LPS Focșani se antrenează – deocamdată, la Focșani, pentru viitoarea ediție de campionat care s-ar putea disputa sub formă de divizie națională, în formula R 15, nu pe zone geografice!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?