Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

ULTIMA ORĂ! Un polițist a fost mușcat de mână, iar altul zgâriat pe față, de un bărbat


Doi polițiști de la secția rurală Popești au fost agresați în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 03:00, de un individ recalcitrant. Cei doi se aflau în timpul serviciului când au fost chemați să aplaneze un conflict. Ajunși acolo, unul dintre ei a fost mușcat de o mână, iar celălalt a fost zgâriat pe față. Oamenii legii au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale iar bărbatul recalcitrant a fost reținut pentru ultraj. În prezent se afla la Parchet pentru audieri.
UPDATE!
Potrivit unor surse oficiale, bărbatul a fost reținut astăzi (duminică) și va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de ultraj. La momentul ultragierii polițiștilor, el era băut. Potrivit acelorași surse, el ar mai fi fost condamnat pentru omor și ar fi fost liberat condiționat în anul 2014.
UPDATE 2!
Bărbatul, L.M.A, a făcut scandal pe drumul public, în Popești, motiv pentru care cineva a sunat la 112. La fața locului au ajuns doi polițiști care i-au cerut bărbatului să se legitimeze dar acesta a refuzat și a început să le adreseze cuvinte jignitoare oamenilor legii. Totodată, el l-a zgâriat pe față pe unul dintre polițiști iar pe un altul l-a mușcat de deget. Bărbatul a fost încătușat, iar în momentul în care polițiștii se pregăteau să-l urce în mașina de poliție pentru a-l duce la post, a lovit portiera autospecialei. Oamenii legii spun că bărbatul era în stare avansată de ebrietate. Duminică după amiază, el a primit mandat de arestare preventivă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?