Ediția: Duminică 23 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Duminică 23 iunie 2024. Nr. 6654

AFM: Listele cu persoanele juridice aprobate în Programele


Un număr de 364 de dosare de finanțare au fost acceptate în cadrul Programelor „Rabla”și „Rabla Plus”, destinate persoanelor juridice, din acest total peste 10% fiind pentru 104 autovehicule electrice și hibride, potrivit datelor transmise, joi, AGERPRES de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).
Totodată, instituția a aprobat 814 cereri de finanțare și șase contestații primite din partea persoanelor fizice în Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire (Programul ”Casa Verde”). „Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 10 august 2017, Administrația Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Programul ‘Rabla’) și în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic (Programul ‘Rabla Plus’) și cu persoanele fizice aprobate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire (Programul ‘Casa Verde’). În această etapă, pentru Programul ‘Rabla’ au fost acceptate 331 de dosare pentru 895 autovehicule și cinci contestații pentru opt autovehicule. Pentru Programul ‘Rabla Plus’ au fost acceptate 33 dosare pentru 104 autovehicule, dintre care 87 autovehicule pur electrice și 17 electrice hibride”, se arată în comunicatul de presă al AFM.
Conform sursei citate, persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validați în Programele ”Rabla” și ”Rabla Plus” 2017. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor ”Rabla” și ”Rabla Plus” până la data de 29 septembrie 2017.Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor ”Rabla” și ”Rabla Plus”, precum și cele cu persoanele fizice acceptate în cadrul Programului ”Casa Verde” au fost publicate pe site-ul AFM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?