Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

A murit inginerul Valentin Popescu, președintele Asociației „Vitis“ Panciu


Valentin Popescu, președintele Asociației „Vitis” Panciu, a murit miercuri, la vârsta de 82 de ani. De profesie inginer agronom, Valentin Popescu a făcut parte din rândul fondatorilor Organizației Panciu a PSD, fiind singurul reprezentant al partidului care a obținut trei mandate consecutive de consilier local, între anii 1992-2004. 
Valentin Popescu s-a remarcat în comunitate ca un un fervent susținător al drepturilor podgorenilor, pentru care a fondat și a condus, din aprilie 2000 până în urmă cu câteva zile, Asociația Viticultorilor Particulari „Vitis”. De asemenea, el a contribuit și la înființarea Sindicatului Podgorenilor. În anul 2008, a fost ales președintele Asociației Pensionarilor „Ioan Slavici” din Panciu și a pus bazele Clubului Vârstei a Treia „Ioan Slavici” Panciu. Tot în 2008, Organizația PSD Panciu, al cărei vicepreședinte a fost, i-a oferit lui Valentin Popescu o diplomă de excelență pentru întreaga activitate în administrația locală. „Mulțumesc colegilor din PSD, pe care îi asigur că, și de acum înainte, îmi voi aduce contribuția la rezolvarea problemelor comunității”,  afirma la acea vreme inginerul Valentin Popescu.
Primarul Iulian Nica spune că, prin dispariția lui Valentin Popescu, orașul Panciu pierde un om deosebit, de care își vor aminti toți cei care l-au cunoscut. „A plecat dintre noi un om deosebit, cu suflet nobil: inginerul Valentin Popescu. S-a remarcat în comunitate atât ca specialist în domeniul vitivinicol, cât și prin bogata experiență dobândită în administrație, în calitate de consilier local. A reprezentat cu cinste Podgoria Panciu, ca președinte al Asociației «Vitis» și a fost președintele de onoare al Asociației Pensionarilor «Ioan Slavici» Panciu. Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, precum și tuturor celor care l-au cunoscut și iubit! Bunul Dumnezeu să le dea puterea de a depăși aceste momente grele și să odihnească în pace sufletul celui care a fost un soț, un tată, un prieten și un colaborator minunat!”, a declarat primarul Iulian Nica.
Trupul neînsuflețit al inginerului Valentin Popescu este depus la capela Bisericii „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Panciu. El va fi înmomântat astăzi, la ora 11.00, în cimitirul bisericii.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?