Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Anne Hathaway, în negocieri pentru a o înlocui pe Amy Schumer în filmul despre celebra păpușă Barbie


Anne Hathaway negociază cu Sony pentru a o interpreta pe celebra păpușă Barbie și a o înlocui astfel pe Amy Schumer, al cărei nume a fost inițial implicat în acest proiect, au informat mass-media de specialitate citate de EFE. Potrivit The Hollywood Reporter, Hathaway ar putea fi cooptată în acest film odată cu regizorul Alethea Jones, care a fost ispitită să realizeze filmul. În decembrie anul trecut s-a anunțat că actrița de comedie Amy Schumer va interpreta rolul principal în acest film despre Barbie, însă ea a fost nevoită să abandoneze proiectul în martie din cauza agendei prea încărcate.
O sursă apropiată proiectului a dezvăluit că în acest film, a cărui premieră este prevăzută în ianuarie 2018, este vorba de o femeie care trăiește în Barbieland și care este expulzată din această lume deoarece nu este suficient de perfectă din cauza personalității sale excentrice și pentru că nu se ajustează parametrilor societății în care trăiește. Anne Hathaway a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru interpretarea sa în ‘Les Misérables’ (2012) și a putut fi văzută curând în filmul ‘Colossal’, al regizorului spaniol Nacho Vigalondo.
Numele actriței este de asemenea vehiculat pentru a completa castingul viitorului film ‘Ocean’s Eight’, un film derivat din populara saga de acțiune ‘Ocean’s Eleven’, dar cu o distribuție complet feminină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?