Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Fotbal: Este oficial! CSM Focșani 2007, afiliată provizoriu și încrisă în Liga a III-a! Vineri dimineață au fost perfectate patru transferuri!


Comitetul de Urgență al FR Fotbal a aprobat în ședința de joi, 20 iulie Referatul managerului Departamentului Licențieri/afilieri, Viorel Duru cu privire la „afilierea provizorie a cluburilor ce au obținut drept de participare în ediția 2017/2018 a Campionatului Național Liga a 3-a și au efectuat formalitățile de înscriere în competiții și de afiliere la FRF”. Între cele 17 cluburi ce au primit acest drept se află și CSM Focșani 2007, ai cărui reprezentanți au finalizat la vreme formalitățile pentru afiliere și înscriere. Altfel spus, din acest moment, singura preocupare a conducerii tehnice și administrative a echipei este pregătirea pentru un debut bun și un parcurs și mai bun în viitorul campionat. Foarte curând va fi stabilită, probabil, și componența seriilor Ligii a III-a, dar indiferent care le vor fi adversarele, fotbaliștii focșăneni știu că nimeni nu îi va aștepta să le dea cadouri la meciurile de campionat. De aceea, au luat foarte în serios perioada de pregătire, care va aduce și primul lor joc amical astăzi (sâmbătă), cu Aerostar Bacău, pe stadionul Milcovul. Meciul va începe la ora 11,00.
Vineri au fost perfectate transferurile juniorilor Constantin Budeanu, Alexandru Zaharia, Cătălin Dediu și Bogdan Panaite, toți de la LPS Focșani. Toți patru sunt jucători talentați, care și-au demonstrat calitățile în campionatele de juniori. Toți patru sunt produsul talentului și muncii lor, dar și al muncii și profesionalismului antrenorilor pe care i-au avut pe când erau copii la CSM Focșani, dar și al profesorilor antrenori Daniel Bănică și Alin Samoilă-Sava sub îndrumarea cărora s-au format și și-au dezvoltat aptitudinile pentru fotbal. Toți patru s-au aflat un campionat întreg sub observația antrenorilor Vasile Burgă și Adrian Toma, care i-au considerat apți să facă pasul spre echipa de seniori a municipiului! Cu siguranță că vor încerca – și vor reuși – să-i convingă pe cei doi antrenori, dar și pe ceilalți oameni de fotbal focșăneni, care îi apreciază, că sunt acolo unde trebuie să fie!
           

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?