Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

INFOPOL


Evenimente rutiere

 La data de 7 iulie a.c, ora 10.30, polițiștii din comuna Sihlea au depistat un bărbat, de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, care nu era înregistrat în circulație. Totodată, polițiștii au stabilit și faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 8 iulie a.c, ora 03.37, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 35 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcoolscop, a rezultat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost  recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost  întocmit dosar penal.

La data de 7 iulie a.c, ora 23.00, polițiștii din comuna Milcovul au depistat pe DJ 205 P, un bărbat, de 31 ani, din comuna Gologanu, în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării conducătorului mopedului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație  de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?