Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Avansări în grad la Penitenciarul Focșani, de „Ziua personalului din sistemul administrației penitenciare”


Penitenciarul Focșani a sărbătorit ieri, 29 iunie 2017, „Ziua personalului din sistemul administrației penitenciare”. Cu acestă ocazie, directorul unității, comisar șef Ion DIȚĂ, a transmis întregului personal mesajul directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, mesajele de felicitare primite din partea instituțiilor colaboratoare și a acordat diplome de merit lucrătorilor care au obținut rezultate deosebite în activitatea desfășurată și de excelență celor cărora le-au încetat raporturile de muncă prin pensionare.
    Tot pentru merite deosebite obținute în activitatea specifică, 2 ofițeri și 10 agenți de penitenciare au fost avansați în gradul profesional următor înaintea împlinirii stagiului minim în grad.
    Ziua personalului din sistemul penitenciar a dat prilejul organizării unei întâlniri de lucru, referitoare la „Stadiul implementării Strategiei Naționale de Reintegrare Socială a persoanelor private de libertate, concluzii și perspective”, la care au participat reprezentanți ai instituțiilor publice din comunitatea locală implicate în aplicarea strategiei. 
    Având în vedere semnificația zilei de 29 iunie, personalul din cadrul sectorului Educație și Asistență Psihosocială a organizat concursul tematic „Sfinții Apostoli Petru și Pavel, ocrotitorii sistemulului penitenciar românesc”, iar preotul capelan a oficiat slujba de pomenire a martirilor din închisorile comuniste, ca urmare a declarării anului 2017 de către Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, anul comemorativ pentru cinstirea acestora.
    De asemenea, au fost organizate competiții sportive sub egida „Cupa Justiției”, atât pentru deținuți cât și pentru personalul unității, la disciplinele tenis de câmp și tenis de masă, la care câștigătorii au fost recompensați cu diplome și cupe.
Sărbătorirea Zilei personalului din sistemul administrației penitenciare în data de 29 Iunie, odată cu prăznuirea patronilor spirituali Sfinții Apostoli Petru și Pavel, constituie un bun prilej pentru dezvoltarea unui model de promovare, la nivel comunitar, a tradițiilor organizaționale ale Penitenciarului Focșani.
        
Penitenciarul Focșani

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?