Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

VIDEO: Mașina unui polițist de la Serviciul Rutier, lovită de un autoturism condus de un șofer care ar fi adormit la volan


Un accident rutier a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 9:00, în apropiere de Mândrești. Un bărbat, M.M.V., în vârstă de 50 de ani, din Focșani, conducător al unui autoturism Opel, nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la stângă, în timp ce se deplasa pe direcția Focșani-Vulturu. El a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism Opel, condus de un lucrător al Serviciului Rutier Vrancea, în vârstă de 47 de ani, aflat în afara orelor de lucru. În urma coliziunii, a rezultat rănirea conducătorului auto care a pătruns pe contrasens, acesta fiind transportat la spital, unde i-au fost recoltate și probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițistul implicat în accident a mers și el la spital pentru investigații, acuzând dureri ușoare la un braț. Traficul în zonă a fost blocat aproximativ o oră. 

    Potrivit oamenilor legii care au făcut cercetări la fața locului, accidentul s-ar fi  produs pe fondul adormirii la volan. „La data de 23 iunie, în jurul orei 9:00, la km 2+900 m, între Focșani și Mândrești, conducătorul unui autoturism marca Opel, care circula dinspre Focșani înspre Mândrești, a pătruns brusc pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism marca Opel, care se deplasa în sens opus de mers. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care a pătruns pe contrasens. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul adormirii la volan”, ne-a precizat comisar-șef Cătălin Stegărescu, șef Serviciu Rutier Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?