Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

ULTIMA ORĂ! Colonelul în rezervă Marian Geană, fostul ofițer de presă al Brigăzii 8 Larom, a murit la doar 50 de ani


 Colonelul  în rezervă Marian Geană a trecut la cele veșnice în noaptea de joi spre vineri, într-un spital din București, în urma unei intervenții chirurgicale, la doar 50 de ani. Colonelul în rezervă, vrâncean de loc din Soveja, a terminat Școala Militară în anul 1988, iar de-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții de comandă și de stat major în cadrul Brigăzii 8 Larom Focșani. Anul trecut în luna noiembrie, colonelul a ieșit la pensie. Timp de mulți ani acesta ocupase și funcția de purtător de cuvânt, menținând o bună relație cu instituțiile mass-media din județ. 
 De la terminarea Școlii Militare-promoția 1988 și până în prezent, colonelul în rezervă Marian Geană a lucrat în cadrul aceleiași unități militare. Colonelul era căsătorit și are o fiică adolescentă. De-a lungul carierei el a trecut prin toate treptele ierarhiei militare. Foștii colegi spun despre el că a fost un bun profesionist și un om de nădejde. „Dorim să transmitem un mesaj de condoleanțe din partea foștilor colegi din cadrul Brigăzii 8 Larom și a conducerii unității și să ne exprimăm sprijinul pentru familia sa”, au spus reprezentanții Brigăzii 8 Larom Focșani.
 Trupul neînsuflețit al colonelului în rezervă este depus la biserica din Lămotești, comuna Milcovul, acolo unde acesta își construise o locuință de câțiva ani. Înmormântarea va avea loc luni la ora 12:00, în cimitirul din aceeași localitate.
 Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească-n pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?