Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O gravidă și un adolescent au ajuns la Spitalul Județean după ce au fost bătuți


O femeie din Blidari, comuna Cârligele, a ajuns în cursul zilei de miercuri la Unitatea de Primire (UPU) Focșani, după ce a fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit buletinului de presă al Spitalului județean, femeia prezenta semne de lovire la la nivelul feței și capului.  „C.I., femeie în vârstă de 68 de ani, din localitatea Blidari, agresiune afirmativ, traumatism cranio-facial minor, nivel 0, traumatism toracic, escoriații multiple facies.  Pacienta nu se internează”.
    Tot în cursul zilei de miercuri, la UPU a ajuns și un bărbat din Suraia, care a fost implicat într-un accident rutier. Bărbatul a suferit traumatism de bazin, dar nu a avut nevoie de internare. „A.I., bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Suraia, traumatism de bazin prin accident rutier. Pacientul nu se internează”.
    O tânără din Panciu a ajuns la UPU, lovită în zona abdomenului, după ce a fost bătută. Potrivit buletinului de presă al spitalului, tânăra este însărcinată. „C.M.,femeie în vârstă de 33 de ani, din Panciu, agresiune afirmativ, traumatism toraco-abdominal, sarcină în evoluție. Pacienta nu se internează”.
    Un adolescent din Nereju a fost internat la chirurgie infantilă, cu mandibula ruptă, după a fost bătut.  „E.A., bărbat în vârstă de 17 ani, din comuna Nereju, fractură mandibulă prin agresiune. Internat chirurgie infantilă”.
    Un bărbat din Mărtinești a ajuns miercuri la UPU, după pe fundul consumului de alcool, a fost implicat într-o agresiune fizică. „A.C., bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Mărtinești, traumatism cranio-cerebral deschis prin agresiune, plagă contuză frontală, escoriație occipitale, consum nociv de alcool. Pacientul nu se internează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?