Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană


Astăzi, începând cu ora 11.00, la Sediul Central al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, vor avea loc lansările de carte „Ecoul unui suflet”, a Oanei Adriana Alexandrescu și „Peregrin prin Europa”, a lui Radu Borcea, ambele apărute la Editura „Salonul Literar”.
    Oana Adriana Alexandrescu este asistent medical la Secția cardiologie a Spitalului de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, a colaborat cu Revista noastră a Colegiului Național „Unirea” din Focșani și debutează cu volumul de versuri „Ecoul unui suflet”. Povestea ei a fost relatată într-o ediție anterioară a cotidianului „Monitorul de Vrancea” și o puteți reciti accesând: http://bit.ly/2sDVEVc
„Poezia Oanei Adriana Alexandrescu este un adevărat document literar, dar și sufletesc, pentru că poeta își expune cu o sinceritate rar întâlnită, trăirile, sentimentele”, a spus Culiță Ioan Ușurelu, redactor șef al revistei „Salonul Literar”.
„Radu Borcea a creat și a condus reviste și ziare, a format jurnaliști de înaltă ținută. A debutat în volum în anul 2015 la Editura Salonul Literar cu romanul „Colectivizarea sufletelor” sau „Memoria pământului confiscat”.  „Peregrin prin Europa” cuprinde note de călătorie ale autorului, în care sunt evocate spațiul geografic și cultural rusesc, baltic și caucazian, dar și cel al Suediei și Germaniei de Est, la o distanță de mai bine de trei decenii de la aceste călătorii. Vă așteptăm să vă bucurați de Cuvântul rostit cu sensibilitate și nostalgie”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?