Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

IPJ Vrancea caută șefi pentru trei Secții de Poliție Rurală


Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea (IPJ) organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții de șef Secție de Poliție Rurală. Este vorba despre secțiile de poliție rurală Vidra, Odobești și Nănești. În prezent, Secția de Poliție Rurală Vidra este condusă de comisarul Alin Eșanu, cea de la Odobești de subcomisar Titi Codreanu, iar Secția Nănești este condusă de inspector principal Tomiță Șerban. Astăzi este ultima zi în care doritorii se pot înscrie la concurs, care va avea loc pe 29 iunie, la sediul IPJ, și va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.
    Pentru a putea participa la concurs, ofițerii interesați trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Printre altele, ei trebuie să fie ofițeri de poliție cu gradul profesional de minimum inspector, să aibă minimum 4 ani vechime în MAI; să aibă minimum 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs; să dețină permis de conducere minimum categoria B; să dețină/ să obțină autorizație de acces la documente clasificate din clasa secrete de stat, nivelul secret, dar și să dețină/ să obțină aviz pentru desemnarea în structurile poliției judiciare. Trebuie să mai aibă  minumum 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs/ examen, minumum 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției; să nu fie cercetați disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancțiuni disciplinare sau față de acesta nu a fost pusă în mișcare acțiunea penală; să fi obținut calificativul de cel puțin Bine la ultimele două evaluări anuale de serviciu, dar și să fie declarați apt medical și apt la evaluarea psihologică.
    Va fi declarat admis candidatul care a obținut cea mai mare notă, dar nu sub 7. În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă, este declarat admis la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?