Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO : Copiii de la Alexander’s au nevoie de susținere pentru plecarea la Campionatul European!


Clubul de dans sportiv Alexander’s a fost inființat în urmă cu aproape cinci ani, timp în care a crescut în performanțe cât alte cluburi într-un timp mai îndelungat! Are colaborări în mai multe localități vrâncene, unde copiii sunt inițiați în nobila artă a dansului – Vidra, Vizantea, Străoane, Răstoaca, Panciu, Pufești, Gugești. A participat la concursuri interne și internaționale cu rezultate remarcabile. Elevii instructorului Mirela Nica Milea, care este și președinte, s-au întors din consursuri cu numeroase premii I, II și III. Iar în ultimii trei ani, la Covasna, la „Cupa Baraoltului” competiție internațională al cărei învingător obține dreptul de a reprezenta România la Campionatul European, a ocupat primul loc. În nici un an, însă, dansatorii de la Alexander’s nu au mers la întrecerea celor mai bune trupe din Europa din cauza lipsei banilor. „Dacă nu mergem nici în acest an, ni se suspendă pentru doi ani dreptul de participare la Campionatul European. Competiția va avea loc la Budapesta, în perioada 28 iunie – 2 iulie”, mi-a spus Mirela Nica Milea, luni seara, când am documentat în sala de la Polivalentă unde lucrează, așa cum se vede și în imagini, cu niște copii cu o drăgălășenie cuceritoare. Copii care au dreptul să crească, să se bucure de munca lor care nu este deloc ușoară, și să arate Europei ceea ce pot face în materie de dans, după ce au arătat aici, în țară, și la ei acasă, la Focșani.
Familiile lor nu au posibilitatea să-i susțină financiar pentru deplasarea la Budapesta, clubul nu are! Este vorba despre 250 de Euro pentru copil din care urmează să fie acoperite cheltuielile cu transportul, masa, cazarea, taxa de concurs. Rămâne doar ca unul sau mai mulți sponsori generoși să le simtă dorința de a fi acolo unde merită după ce și-au câștigat locul pentru Campionatul European și să vină în sprijinul lor pentru strângerea sumei necesare. Se vor convinge că micii dansatori merită susținerea lor, dacă vor merge sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 9,00, în Sala Polivalentă, unde vor dansa la „Cupa Alexander’s”, concurs național organizat de chiar clubul lor!
Mirela Nica Milea, instructorul președinte, mi-a spus că banii proveniți de la sponsori – „orice sumă este binevenită” – vor fi gestionați transparent, începând cu eliberarea documentelor legate de sponsorizare până la cele atestând modul de folosire a lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?