Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Kanye West ar sta izolat pe vârful unui munte pentru a lucra la un nou album


Unde se află Kanye West? Absent de la Gala MET, dispărut de pe rețelele de socializare, rapperul ar sta de fapt retras pe vârful unui munte pentru a pregăti noul său album, scrie marți cnewsmatin.fr. Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ, soțul lui Kim Kardashian s-ar afla în Wyoming, un stat din vestul SUA, unde s-ar fi instalat în luna aprilie. Și chiar dacă site-ul pretinde că știe locația exactă a vedetei, nici nu se poate pune problema să o divulge, pentru a nu-l deranja pe artistul în căutare de inspirație. Are de gând Kanye West să se transforme oare într-un pustnic? Știrea privind retragerea sa pe un vârf de munte vine după ce fanii rapper-ului au observat că acesta a dispărut complet din spațiul digital, renunțând la contul de Instagram și, mai presus de toate, la contul său de Twitter, de pe care era foarte activ.
Rapper-ul nu și-a făcut apariția nici la Gala MET, deși la eveniment au participat numeroase vedete, inclusiv familia sa. Întrebată de Vogue despre absența acestuia, soția sa, Kim Kardashian, a explicat că artistul stă „acasă”, deoarece are nevoie de „niște timp liber”. Izolarea pentru a se putea dedica muzicii sale pare o opțiune bună pentru Kanye West, după furtul căruia i-a căzut victimă soția sa, zvonurile de separare, internarea într-un spital de psihiatrie, anularea turneului său sau întâlnirea cu Donald Trump.
Cel mai recent album al său, „The Life of Pablo”, a fost lansat la 1 aprilie 2016, ocupând un loc în toate clasamentele celor mai bune albume din acel an, printre care BBC și Rolling Stone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?