Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Constipația, tratată cu metode de ozonizare


Doctorița Jeni Violeta David, medic ozonoterapeut, de la Clinica Viomed Focșani, practică Ozonoterapia în Focșani de aproape 7 ani și spune că pacientul mulțumit de rezultatele terapiei este cea mai bună dovadă că terapia funcționează foarte bine, ca atare sau combinată cu o terapie preexistentă a pacientului.
    Doctorița ne spune că foarte frecvent ne lovim în patologia de zi cu zi de pacienți al căror tranzit intestinal este perturbat, mai ales în sensul constipației. În contextul acesta, nu este de mirare că întâlnim asemenea pacienți, pentru că cei mai mulți dintre aceștia, dacă sunt întrebați cât lichid consumă zilnic, ce mănâncă și de câte ori pe zi mănâncă, observăm că aportul de lichide este insuficient, mănâncă alimente ce nu conțin fibre și nu este reglat orarul de masă la cinci mese/zi, trei principale și două gustări. După ce conștientizăm de importanța bunei funcționări a tubului digestiv, putem să ne ajutăm în cazul prezentării de față de un tratament natural cu ozon sub forma insuflațiilor rectale de 2-3/săptămână, cu 250CC3-300 CC3. Ozonul la adulți și ajustat în funcție de kilograme, greutate corporală la copil, timp de 12-20 de ședințe. O combinație a ședințelor de ozon cu apă ozonizată (reprezintă apa bidistilată ozonizată 100%-120%). Ozonul are rol antiparazitar, antibacterial, antiviral de a regla peristaltismul intestinal, implicit al dibiozelor intestinale.
    Potrivit doctoriței Jeni Violeta David, tratamentul cu ozon pentru astfel de situații necesită, pe lângă o anume înțelegere, răbdare și multă răbdare.
    Clinica Viomed se află pe Strada Popa Șapcă, Nr. 9, Apartament 2 BIS (în spatele farmaciei 24). Programările se pot face zilnic, la numărul 0726.718.442, sau prin mesaj la numerele 0760.092.361, 0767.408.495. Clinica Viomed Focșani poate fi găsită și pe site http://vio-med.ro/terapii/
    Cu doctorița Jeni Violeta David ne vom reîntâlni săptămânal și vă vom prezenta efectele miraculoase ale ozonoterapiei, pentru fiecare afecțiune în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?